středa 24. listopadu 2010

Anti spánku Pilot slibuje zachovat řidiče upozornit, varovat je, když k tahu přes

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/anti-sleep-pilot-promises-to-keep-drivers-alert-warn-them-when/:
Hledáte alternativu k extra velký šálek kávy nebo energetických nápojů, aby vás probudil na dálkových disky? Pak budete mít brzy další možnost v podobě pilotního proti spánku, který slibuje, že vás z přikyvování pryč prostřednictvím magie technologie. Již v prodeji v Dánsku, přístroj je schopen automaticky se zapne a vypnout sledování pohybu vašeho vozidla, a to pokouší se vás upozornit, že pravidelně provádět různé testy, které můžete reagovat jen klepnutím na zařízení. Která slibuje nejen zabránit únavě v první řadě udržet svou mysl aktivní, ale také varovat, když je to opravdu čas udělat si přestávku od sledování vaší reakční doby na každou zkoušku. Ještě žádné slovo o oficiální cena tady ještě ne, ale budeme předpokládat, že to bude stát někde v sousedství 1.499 kr (nebo $ 270) přístroj v současné době běží v Dánsku.

Anti spánku Pilot slibuje zachovat řidiče upozornit, varovat je, když se vytáhnout více než původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 09:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Chip Chick | zdroje Anti spánku Pilot | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat