středa 24. listopadu 2010

LG BD690 je první Blu-ray přehrávač pro certifikované Wi-Fi přímo, udržuje Bluetooth paranoidní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/lg-bd690-is-the-first-blu-ray-player-certified-for-wi-fi-direct/:
Možnosti škádlil v roce 2009 Wi-Fi Přímé zřejmě stále Bluetooth až v noci, a jsme si jisti, zahájení certifikace zařízení poslední měsíc nepomohlo, buď. Nyní BD960 LG se objevil jako první Blu-ray přehrávač na Wi-Fi certifikace seznam Direct napovídalo přímé P2P komunikace v naší domácí kina mezi zařízeními Wi-Fi (bez nutnosti směrování prostředníka) by mohla brzy jít od fikce do skutečnosti. Bohužel, maminka je ještě slovo o lodní a ceny. Náhodou se však, že hráč mohl proud obsahu na jakékoli jiné WiFi-vybavené zařízení - Přímý certifikované nebo ne - je dost velký na to, aby naše řešení specializované mediální streamery Defarge-jako pohledy již. Zvláště, pokud BD960 je nabitý funkcemi, podobný jeho předchůdce podezření LG-BD390 , který může proud jak Netflix, Vudu, a DLNA obsahové sítě, stejně jako přehrávat DivX HD 1080p obsah. Až do další podrobnosti povrch i když, budeme prostě muset neustále připomínat naše chudé Galaxy S , že to není souzeno být sám v tomto chladném, krutém světě, navždy.

LG BD690 je první Blu-ray přehrávač pro certifikované Wi-Fi přímo, udržuje Bluetooth paranoidní původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 02:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz není legrační | zdroje Wi-Fi Alliance | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat