středa 24. listopadu 2010

Vědci konečně najít praktické využití pro metamateriály: zvýšit výkon antény (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/scientists-finally-find-a-practical-use-for-metamaterials-boost/:
Vědci konečně najít praktické využití pro metamateriály: zvýšit výkon antény (video) Metamateriály mohou dělat všechny druhy skvělé věci v teorii, stejně jako vytvořit neviditelnost pláštěnky nebo zaměření lasery . V praxi, ačkoli, jsou to spíše méně užitečné. Nebo alespoň byly před tým fraktálové antény zjistili, že jednoduché pouzdro vyrobené z fraktální-založené metamateriály ztrojnásobuje šířku pásma jednoduchý jednopólový anténu a zvyšuje jeho zisk o 3 dB. Vše, co musíte udělat, je skluz fraktál rukávu a na a, hej presto, instantní super anténu. Můžete vidět, že prokázat ve videu po přestávce před přečtením všech natvrdlý, odvážný, nekonečně-opakování detailů v PR, který je tam taky.

Pokračovat ve čtení Vědci konečně najít praktické využití pro metamateriály: zvýšit výkon antény (video)

Vědci konečně najít praktické využití pro metamateriály: zvýšit výkon antény (video) původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 04:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fraktální Anténní systémy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat