středa 24. listopadu 2010

Nové electrowetting technika může udělat e-papír na skutečný papír, vést k jednorázové rozněcuje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/new-electrowetting-technique-could-do-e-paper-on-real-paper-lea/:
Nové electrowetting technika může udělat e-papír na skutečný papír, vést k jednorázové rozněcuje
Wahey, další den další teoretické displej, který bude znamenat revoluci ve světě, tentokrát ten, který vyhovuje právo se ke svému jednorázové, kapitalistické životní styl. Výzkumníci na University of Cincinnati našli nový způsob, jak využít electrowetting , kterým se mění odpuzování vody sil daného povrchu pohybovat barevný inkoust a vytvořit reflexní displej - technika, která byla dlouho doménou Liquavista . Tato nová verze, že technika umožňuje vytvoření e-papír na skutečném papíře, které nevyžadují žádné sklo nebo maškarní obvodů a, teoreticky, vytváření zobrazuje skoro stejně levně jako jsou časopisy tištěné dnes, otevření dveří na jedno použití e-čtenáři a podobně . Ani slovo o tom, kdy tyto prostředky mohou být k dispozici mimo laboratoř, ale my budeme pokračovat stejně, a při této příležitosti připomenout, měli byste vždy recyklovat své high-tech budoucnosti e-čtenáři.

Nové electrowetting technika může udělat e-papír na skutečný papír, vést k jednorázové rozněcuje původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 06:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje University of Cincinnati | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat