středa 24. listopadu 2010

Peněžence rozlití transflektivní barevné fazole, oznamuje Mirasol e-reader na CES v tomto roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/pocketbook-spills-the-transflective-colored-beans-announces-mir/:
Podrobnosti jsou asi tak sporý jak je možné, a Digital Reader tvrdí, že celý oznámení byla chyba, ale peněžence USA jen outed co by mohlo být úplně první Mirasol e-reader v CES 2011 pro tisk. Kromě zánovní peněženku Pro e-čtenáři nanese na veletrhu IFA 2010 , bude společnost zřejmě představí zbrusu-nový model s jedním z jeho transflektivní Qualcomm barevné obrazovky, a připomínat dlouho očekávaný příležitosti je předběžně křestu čtenáře "Mirasol," příliš. Brzy šeptá navrhnout zařízení náklady svazku a nebude mít dostatečně rychlé obnovovací frekvenci (12fps), pro video rychlostí, ale my zjistíme pravdu o této věci pocházejí první týden v lednu. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení příručka rozlití transflektivní barevné fazole, oznamuje Mirasol e-reader na CES v tomto roce

Peněžence rozlití transflektivní barevné fazole, oznamuje Mirasol e-reader na CES v tomto roce původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 01:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digital Reader | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat