sobota 1. října 2011

AT & T požádá soud o zamítnutí žaloby podané Sprint a C Spire bezdrátové

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/atandt-asks-court-to-dismiss-lawsuits-filed-by-sprint-and-c-spire/:
No, podívejte se na Ma Bell nyní, si přeje, aby si všechno jen tak dál. Svázaná v soudním řízení, společnost podal návrh na zamítnutí obou stížností podaných Sprint a C Spire bezdrátové (dříve mobilní jih), které se snaží blokovat AT & T akvizici společnosti T-Mobile. V podání, to je argumentoval, že dva poskytovatelé zastupují své vlastní zájmy, spíše než veřejnost. AT & T dále vyplývá, že C Spire honil soukromé jednání před soud, kde se regionální poskytovatel souhlasil s podporou spojením "Pokud AT & T se dohodly, že nebudou angažovat v zařízeních založených na soutěži v Mississippi." Ma Bell dále uvádí, "to nebylo možné návrh potvrzuje, že to, co mobilní Jižní bojí konkurence, není nedostatek konkurence." Vzhledem k posledním manévru (který silně zavání PR spin), není pochyb o tom, že právníci pro Sprint a C Spire bude mít trochu domácí úkol na víkend.

AT & T požádá soud o zamítnutí žaloby podané Sprint a C Spire bezdrátové původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 20:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg Businessweek | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat