sobota 1. října 2011

Hitachi brýle bez 3D technologie umožňují sledovat divné kuře na věci z různých úhlů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/hitachi-glasses-free-3d-technology-lets-you-view-weird-chicken-t/:
Sice jsme vybrali výše divné kuřátka na hřišti naší autostereoscopic technologií na světě, ale alespoň to dělá u některých nezapomenutelných snímků. Mládě je 3D obraz generovaný projektory, překryly na vrcholu reálném světě objekt, který lze zobrazit více lidí na několika úhlů aniž by bylo nutné 3D brýle. Zabudované senzory detekovat diváka pozice a nastavení úhlu odpovídajícím způsobem. Samozřejmě, že to není poprvé, co jsme viděli tento druh technologie - Sakra, to není ani poprvé, co jsme viděli, co se něco od Hitachi , ale společnost říká, že je neustále zlepšuje, s označením hloubky rozlišení zlepšení oproti technologii předvádět loni ve stejnou dobu na CEATEC . Společnost se snaží implementovat technologii pro digital signage a zábavní účely, nakonec přinesly revoluci ve způsobu svět dívá na 3D baby kuřata.

Hitachi brýle bez 3D technologie umožňují sledovat divné kuře na věci z různých úhlů původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 22:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Hitachi (překlad) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat