sobota 1. října 2011

Sony PS Vita čepice 3G stažení na 20MB, podporuje rozsáhlé mini hry

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/sony-ps-vita-caps-3g-downloads-at-20mb-encourages-extensive-min/:
Jen dva měsíce jít, a hráči na přesvědčování Sony se mohou dostat do palec na PS Vita . Zatímco jsme se dostat pohodlný k dispozici seznam této nástupce PSP DOS a co nedělat , se přijde další informace k dešti na našeho předpokládané Suite PlayStation průvod. Podle zprávy z ASCII, budou hry ke stažení přes 3G připojení je omezena na maximálně 20 MB. Co to znamená pro vás, potenciální kupec? No, polibek, 500 - 600 silný knihovna titulů PSP Sbohem, a pozdravit katalog minis. Jistě, můžete se připojit k nějaké slušné WiFi koupit a hrát ty staré oblíbené přerušení, ale tento druh porážky tohoto přenosného on-the-go design. Ujišťujeme vás, mohlo by to stáhnout SZP ještě změnit dříve, než handheld trh v USA a Velké Británii . A vůbec, vy si nemyslel, že jsi chtěl se dostat daleko, že na tři až pět hodina nabíjení, teď jste?

Sony PS Vita čepice 3G stažení na 20MB, podporuje rozsáhlé mini hrát původně objevila na Engadget na So. 1.10.2011 08:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , Andriasang | zdroj ASCII (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat