sobota 1. října 2011

"Pro ty, kteří nechtějí věřit"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:
anonymous

Cítím se nepříjemně, jako prorok. V lednu a opět minulý týden jsem psal o možnosti bezpilotní letouny používané jako zbraní ze strany teroristů; včera muž, který byl zatčen v srpnu "plánoval útok na Pentagon prostřednictvím" malých bezpilotních letadel "naplněná výbušninou a řízené pomocí GPS." Psal jsem o všudypřítomné mobilní telefony obrátí svět do věznice , dnes je NYT má článek o obyčejných Korejců od státu, aby na zlatonku scofflaws s důkazy fotografií. Minulý rok jsem napsal kousek za Mrož o zásadní význam on-line pseudonymity pro bloggery zpráv o mexické drogové války, se, že tradiční média tam byl strach do naprosté ticho , včera bezhlavou mrtvolu jednoho takového novináře, jmenoval ženu Marisol Macias Castaneda, bylo zjištěno, vedle načmáral zprávu lidí varování psát o drogových kartelů na stránkách sociálních médií.

Nejedná se o tři samostatné subjekty. Levné a / nebo všudypřítomné kamery a rozpoznání obličeje, aby sledování stále všudypřítomná, že nebezpečí a nejistoty dalších nových technologií, jako fanda UAV, vedou k volání po ještě větší kontrolu, a nakonec i on-line anonymity / pseudonymity bude jediný druh existuje. To není tak úplně špatná věc. Je to kvůli crowdsourced dohledu, že New York policejní poručík Anthony Bologna čelí dvěma vyšetřování poté, co zdánlivě bezdůvodně pepř stříkání demonstrantů. Ale to znamená schopnost udržet pod pseudonymem on jen stále více a více důležité v příštích letech.

Do služeb, které spojují lidi on-line Zdá se, že si to uvědomují? Bohužel, odpověď většinou pohybuje v rozmezí od "Ne" a "To ne." Twitter je jen hlavní sociální síť, která nemá reálný jméno politika, a jen jeden s historií bude BAT pro své uživatele " Ochrana osobních údajů. Ale zatímco on-line novinářům v Mexiku, kteří se odvažují zprávu o brutální drogové války je beheaded po odhalení jejich skutečné identity jsou spojeny s jejich on-line bylines, zatímco Aramejci zatčen a vyšetřován , protože jejich účty Facebook, Vic Gundotra se idiotsky oproti Google Plus v reálném jméno politika "na sobě tričko do restaurace," a to jak Eric Schmidt a Mark Zuckerberg sestra Randi si volal po skutečné identity mají být připojeny ke všem on-line aktivity.

Je tu opravdu není moc se dá dělat, že úroveň monstrózní cluelessness. I své stinné stránky on-line pseudonymity, to ano, ale ty jsou silně převažuje nad výhodami. Bohužel, ten druh lidí, kteří stojí v čele významných on-line služby, žije jako v

Žádné komentáře:

Okomentovat