sobota 1. října 2011

Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání, aby soud Ford začíná ... nyní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
SYNC o 50
No, po ukončení v 50 Cent je vyrovnání s elegantní , to bylo jen otázkou času, než je rapper SMS Audio společnost vyplnil prázdno. (Koneckonců, jak víte, vaše konzervy jsou kvalitní, pokud nebyly schváleny muž, který byl výstřel devětkrát a přežil.) Nevíme-li bezdrátový SYNC o 50 sluchátka dorazí, nebo kolik " bude stát, ale můžete se vsadit, že na částečný úvazek, herec a podnikatel bude dělat kola , snaží se nám prodat na 40mm, 50-noha rozsahu, "odborně laděné digitální EQ" a šumu. Zatímco integrované ovládání hudebních funkcí jsou pěkné, možná naše oblíbená funkce je možnost připojení čtyř sad synchronizaci stejného zdroje. Podívejte se v galerii níže a několik vybraných specifikace z listu po přestávce.

Galerie: SYNC o 50

Pokračovat ve čtení Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání soudu Ford začíná ... nyní

Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání, aby soud Ford začíná ... se původně objevila na Engadget na So. 01.10.2011 13:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat