sobota 1. října 2011

Koupit tento film nebo právně Stáhnout si jej zdarma: hovorů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:
PressPausePlay

PressPausePlay , oceněný dokumentární film o naší nové digitální kultury, měl premiéru na SXSW v letošním roce. Jedná se hraje na festivalech a můžete si koupit na iTunes , Amazon , a další digitální placených stránek. Pokud si nechcete platit za to, si nyní můžete stáhnout přes torrent zdarma. Tato bezplatná možnost byla zásadní pro filmaře. Jak Seth Godin říká ve filmu, myšlenky, které jsou volně šířit rychleji.

Film zkoumá vliv dnešní technologie záloh na naši kulturu a digitální umělci, hudebníci a filmaři, kteří jej vytvářejí. Ve filmu, Godin říká: "Nikdy nebyl lepší čas být umělcem." Vzhledem zcela jiný názor, technologie pesimista, Andrew Keen , hostitel "TechCrunch TV Keen On ", říká:" Jsme může být na pokraji nového temna ..., kde je kreativní svět zničen. "

Sledování části filmu, jsem myslel, že jsem se díval Apple propagační video, ukazující sílu toho, co umí Mac. Hudby a videa, které lze vyrobit na počítači, téměř výhradně Apple počítačů, v tomto filmu, je prostě úžasná. Jako hudebník Moby říká, protože software, "nyní žádné dítě ... asi za 5 minut může dělat, co se 6 měsíců nebo let, před 20 lety."

Ale to neznamená, že je to k ničemu. Viz Rebecca Černý . Moby dodává: "Když všichni je hudebník a každý dělá průměrná hudba, případně na světě je jen pokryta mediocracy."

Jako tvůrci říkají, že "digitální revoluce v posledním desetiletí rozpoutala kreativity a talentu lidí v bezprecedentním způsobem, rozpoutávat neomezené tvůrčí možnosti." Ale, Keen na otázky, zda je mladý Hitchcock nebo Scorsese by to dnes, protože "plácnutí své rané věci na Facebook, na YouTube, by se ztratila v moři odpadků. "

Film se rovněž zabývá trápí dichotomii, že stejnou technologii umělci použít k vytvoření jejich práce také umožňuje snadnou pirátství a ničí existující obchodní modely. Dokument neposkytuje žádné jednoduché odpovědi, ale vyvolává důležité otázky o dopadu na naši kulturu.

Najdete zdarma ke stažení v hotelu presspauseplay.com , včetně interaktivní verze Adobe Air se vymazal scény a další a delší klipy s rozhovory. Pro standardní stažení, dostanete. Torrent soubor a používat svobodný software, jako je BitTorrent získat soubor videa. Doposud tam bylo 4000 ke stažení.

Proč mají oba bezplatnou verzi (s ještě více interaktivní obsah), a placená verze ve stejnou dobu, s odkazy jen pár centimetrů od sebe? Když se filmaři podepsali distribuční smlouvu, oni říkají, že to bylo vždy svůj záměr nakonec dát film zadarmo online. Cílem bylo, aby se peníze nikdy, ale místo toho, aby film lidé sdílejí a přemýšlet.

Andrew Keen byl dotazován pro film, ale dostal se obrátit na kamery kolem filmaře v Austinu. Zde je rozhovor Keen se se švédským spolupráci režiséry Davidem Dworsky a Victor Kohler, na SXSW:

Žádné komentáře:

Okomentovat