sobota 1. října 2011

Kompaktní měřič napětí zajišťuje vyšetření z pohodlí vašeho skříně (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/compact-stress-meter-provides-checkups-from-the-comfort-of-your/:
Je pravděpodobné, že nepotřebujete počítač vědět, že úřad zdůrazňuje, že je vás, ale pokud jste někdy pocit nutkání vlastně vyčíslit daň váš šéf má na svém těle, může stres kompaktní měřič nový nejlepší kámoš. Vyvinutý vědci Tokio Metropolitan University, tento systém používá snímač tepové vlny a infračervené reflexní sonda na měření krve, které protéká prsty uživatele, který slouží jako poměrně přesné stresu index. Jediné, co musíte udělat, je umístit prst na snímač po dobu deseti sekund, a doprovodný program, počítač se automaticky zobrazí vaše stresu v reálném čase na základě analýzy změny v průtoku krve. V tomto bodě, software a čidla jsou stále samostatné, i když přístroj vývojáři již dokončili nový prototyp se senzorem vestavěným do myši, což uživatelům umožňuje průběžně měřit jejich stresu, zatímco pilně pracuje v přední části svého počítače, nebo při zuřivě hledání nového zaměstnání. Klikněte kolem přelomu vidět v akci metrů pro sebe.

Pokračovat ve čtení Kompaktní měřič napětí zajišťuje vyšetření z pohodlí vašeho skříně (video)

Kompaktní měřič napětí zajišťuje vyšetření z pohodlí vašeho skříně (video) původně objevila na Engadget na So. 1.října 2011 05:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigInfo (YouTube) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat