sobota 1. října 2011

Chris Sacca a další Invest 1 milion dolarů na startu to všichni lidé drží světový rekord

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/arlbRv6lEIM/:
Screen Shot 2011-09-30 at 10.29.55 PM

URDB - dříve Universal Records databáze - vyhlašuje změna názvu a 1 milion dolarů na financování řady, od investorů Chris Sacca , VantagePoint kapitál a 77 Ventures . Zpočátku představil na Ano, BurningMan, URDB je nyní RecordSetter a milion dolarů více flush.

Předpokladem RecordSetter je, že "každý na zemi může být nejlepší na světě za něco." Startup chce, aby se stal jednou z největších platformou pro lidi, jak předkládat své vlastní jedinečné záznamy a soutěžit s unikátním jiných lidí záznamů prostřednictvím vkládání nepředvídatelný videí jako "Většina polibky za 10 sekund," "nejdelší" Shhhhh "a" Most grafiků tančí na "Thriller". dostanete obrázek.

Říká zakladatel Doug Rollman na tom, co společnost na rozdíl od Guinnessovy knihy rekordů,

"Pokud se pravidla dodržovat, a za předpokladu dostatečné důkazy, každý záznam je vítán. To zahrnuje vše od tradičních (nejrychlejší 100-verva metra) na bizarní (nejčastěji usmívající se při poslechu "Beat It"). Tvořivost je velmi doporučuje. Jsme Wikipedia jejich encyklopedii Britannica. "

Za tři roky existence webu vidělo přes 10.000 návrhů z více než 50 zemí, Rollman mi, a nyní hostí největší sbírku videí světový rekord na internetu. Nakonec Rollman doufá, že stránky budou konkurovat YouTube a Break.com

Budoucí plány RecordSetter i přidávání redakční obsah (např. přidáním tipů, jak nastavit záznamů), které sledují média nabídky a partnerství se značkami, jako je Toyota a Livestrong a zaměřit se na jeho beta Společenství moderování tak specializované skupiny jako bruslaři a žongléři mohou být více zapojeny do procesu evidenci kurátorů.

Rollman říká, že firma je v jednání s produkční společností, pokud jde o televizní pořad založený kolem výklenku nalezených záznamů na RecordSetter platformě. Která nezní jako špatný nápad, ve skutečnosti.



Žádné komentáře:

Okomentovat