sobota 1. října 2011

Kindle požáru spustí zvýšení prodeje: HTC Flyer cena klesne o 200 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1OgmDZTOk-8/kindle-fire-sets-off-more-sales-htc-flyer-price-drops-by-200.ars:

Kindle Oheň se zdá, že katalyzuje další tablet prodej: Flyer HTC klesne na 299 dolarů v Best Buy od 1. října, s žádným koncem k prodeji v nedohlednu. Jedná se o druhý velký-jmenovat tablet který se zdá být znovu centrování se kolem ohně Kindle je 199 dolarů cenu.

Během posledních pár týdnů, BlackBerry scénáře je cena sklouzl na cenu od 299 dolarů, 200 dolarů méně, než se původně prodával za při startu. HTC Flyer, který je 7-palcový tablet jako scénáře, bude stále stejná sleva. Mezitím, 10-palcová 4G, který je schopen HTC Jetstream drží silné na 699,99 dolarů za 32GB model.

Ani scénáře ani Flyer HTC našel hodně popularity a přitom zabírají stejnou cenu jako iPad. Flyer HTC má 1,5 GHz single-core procesor a je to stále běží verzi Android, který není určen pro tablets (2,3 Gingerbread), ačkoli to je překryta HTC je Sense UX. Flyer Vnitřní 16 GB skladování nemohou být rozšířena, ale má úctyhodnou řadu kamer (1,3 megapixelu na přední straně a 5-megapixelovým na zadní straně) a je vybaven snímacím zařízením.

Best Buy volá 299,99 dolarů "permanentní nižší cena" Flyer HTC, a to bude platit i v obchodech a na internetu. Jsme nadšeni, že malé firmy se konečně vydali tablet cenové válce, ale tyto slevy se mohou stále ještě nestačí vrátit na výsluní všechny ohně Kindle ukradl.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat