sobota 1. října 2011

Virgin Mobile oznámil LG Optimus Slider, četl tobě odkládá dat pásma až do roku 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/virgin-mobile-announces-lg-optimus-slider-sneakily-postpones-da/:
Virgin Mobile byl původně v úmyslu oslavit nový měsíc Přehodit výhybku na škrtil dat , ale rozhodl se tlačit tyto plány zpět a oznámí několik nových telefonů místo. Zaplaceným poštovným a oznámil nadcházející zahájení jezdci LG Optimus (Poznámka: To není poznámka Optimus ) a HTC Wildfire S v říjnu a ve stejné tiskové zprávě, nonšalantně zmínila, že by zpoždění snížit rychlost pro náročné uživatele, až někdy v příštím roce. Ani slovo o tom, proč k tomu došlo, ale budeme mít dobrou zprávou vždy, když se můžeme dostat. LG Optimus jezdec Android 2.3 zařízení s 3,2 palcovým displejem HVGA, 3,2 MP fotoaparát a 1500 mAh baterii a bude k dispozici on-line začátkem října na 16. 200 dolarů a ve sprintu obchodech 30.října. HTC Wildfire S se ukáže ve stříbrné barvě v Best Buy a bílé na Radio Shack od 23. října, a může být váš za 200 dolarů stejně. Můžeme si představit, který oznámení jste nejvíce nadšená. Podívejte se na obou tiskových zpráv v jejich slávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Virgin Mobile oznámil LG Optimus Slider, četl tobě odkládá dat pásma až do roku 2012

Virgin Mobile oznámil LG Optimus Slider, četl tobě odkládá dat pásma až do roku 2012 původně objevila na Engadget na pá. 30 září 2011 21:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Virgin Mobile (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat