sobota 1. října 2011

Samsung zprávy Exynos 1.5GHz procesor a 16MP CMOS pro mobilní telefony, pokud jste pěkný

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/samsung-releases-1-5ghz-exynos-processor-and-16mp-cmos-for-mobil/:
Samsung je právě oznámila nejnovější a nejrychlejší verzi svého Exynos mobilní procesor. 4212 se dvěma jádry ARM Cortex A9 taktovaný na 1,5 GHz, postavený za použití 32mn procesu, který činí 30 procent účinnější a 25 procent rychlejší než 4210. Loňský model byl schopen mnoho působivých výkonů, ale jeho 3D schopnosti byly kladeny překážky v podobě omezení uložená jeho HDMI 1.3 řadič. Nový chlapec dostane verze 1.4, a proto je Svoboda spustit stereoskopických snímků na působivé 70fps. Tyto čipy budou k dispozici ve 4. čtvrtletí tohoto roku, ale jen "vybrané zákazníky", který - domníváme se - postarat se pan a paní Samsung kočky přes prázdniny. Čip přichází příliš pozdě na Galaxy II S LTE , ale lze očekávat, že v budoucnu superphones před příliš dlouho.

Ve stejné době se společnost vydala 16 megapixelů CMOS senzor určený pro mobilní zařízení. Může střílet fotografií na uváděné hodnoty a je teoreticky schopný videa 30 snímků za sekundu přibližně poloviční, když jsme nepravděpodobné vidět zařízení, které můžete nahrávat videa s 8 miliony pixelů v blízké budoucnosti. Pokud jste neměli myslet, "select zákazníky" si přijdou na své extra slušné ruce na Samsung S5K2P1 v listopadu, budou i další výrobci OEM muset počkat venku, na sněhu. Samozřejmě, jak každý ví, že to není o tom, jak velká vaše počet megapixelů je, to je to, co dělat s 'em , která se opravdu počítá.

Pokračovat ve čtení Samsung zprávy Exynos 1.5GHz procesor a 16MP CMOS pro mobilní telefony, pokud jste pěkný

Samsung zprávy Exynos 1.5GHz procesor a 16MP CMOS pro mobilní telefony, pokud jste pěkný původně objevila na Engadget na So. 01.10.2011 02:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BusinessWire (Exynos) , BusinessWire (S5K2P1) | zdroj Samsung (S5K2P1) , Samsung (Exynos) | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat