úterý 31. května 2011

Sony slibuje globální PSN navrácení do týdne je konec, kromě v některých částech Asie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/sony-promises-global-psn-restoration-by-weeks-end-except-in-so/:
Vypadá to, že je dlouhá Sony, PSN noční můra se konečně chýlí ke konci - téměř. Dnes společnost oznámila, že obnoví PlayStation Network a Qriocity služeb v Americe, Evropě a většina z Asie do týdne konec. Výjimkou jsou pouze Hong Kong, Jižní Korea a Japonsko, kde uživatelé budou muset počkat další podrobnosti, než získá plný přístup. V rozhovoru pro Wall Street Journal, mluvčí Yuki Kobajaši dodal, že Sony je v procesu dokončování dohody na ochranu majitelů karet úvěrů v těchto třech zemích, kde úřady přijaly obzvláště opatrný přístup k údajům porušení. To znamená, že společnost nebude vidět globální navrácení do konce května, jak bylo dříve doufal, ale řekl Kobajaši plány byly opožděné jednoduše proto, že Sony potřebuje více času, aby plně zabezpečit svou infrastrukturu (zvuk známý ?). Můžete si přečíst delší vysvětlení v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony slibuje globální PSN navrácení do týdne je konec, kromě v některých částech Asie

Sony slibuje globální PSN navrácení do týdne je konec, kromě v některých částech Asie původně objevila na Engadget na út. 31 květen 2011 03:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PlayStation Blog | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat