úterý 31. května 2011

Intel kabriolet Keeley Lake koncept notebooku ukazuje Cedar Trail, jdeme hands-on (update: video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/intels-convertible-keeley-lake-concept-laptop-shows-off-cedar-t/:
Těsně před jeho klíčové myšlenky Intel na Computexu , rozhodli jsme se zastavit u čipů je zaneprázdněn stánku vidět, co to má své rukávy. Naštěstí jsme spatřili několik Keeley Lake-of-concept konvertibilní notebooky důkaz, který se zde ukázat, co může být dosaženo použitím Cedar Trail procesorů. Jak můžete vidět, 12,1-palcový displej sedí na otočný kloub, což umožňuje uživatelům přeměnit tuto poměrně tenký notebook do tablet během několika vteřin. Oh, můžete také použít vestavěný Wireless Display technologie pro přenos nějaké sladké HD akci přes vzduch, za předpokladu, že máte kompatibilní přístroje. Bohužel, Intel říká, že neexistují žádné obchodní plány pro toto konkrétní zařízení, takže doufejme, že někdo zvedne tento design.

Update: Nyní máme rychlý video Keeley jezera po přestávce. Užijte si to!

Pokračovat ve čtení Intel kabriolet Keeley Lake koncept notebooku ukazuje Cedar Trail, jdeme hands-on (update: video)

Intel kabriolet Keeley Lake koncept notebooku ukazuje Cedar Trail, jdeme hands-on (update: video) původně objevila na Engadget na út. 31.května 2011 00:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat