úterý 31. května 2011

Nokia snižuje zařízení a služeb, výhled na 2. čtvrtletí roku, stále více přesvědčena o první Windows Mobile ve 4. čtvrtletí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokia-lowers-devices-and-services-outlook-for-q2-increasingly/:
Víte, co se stane, když řeknete světu, že jste opustil Symbian pro Windows Mobile? Právo, Symbian prodeje vysychají. Nezáleží na tom, kolikrát jste se chlubí plány na prodej dalších 150 milionů nových Symbian zařízení , a bez ohledu na to, jak dlouho se zavázat k podpoře Symbian zařízení, OS je v podstatě mrtvý pro vývojáře, tak pro spotřebitele. Takže nejsme překvapeni, když slyším, že Nokia právě snížila své zařízení a služby, výhled na 2. čtvrtletí roku 2011. Aktualizované pokyny vyzývá k zařízení a služby, čisté tržby mají být výrazně nižší než 6,1 miliard EUR na 6,6 miliardy EUR se očekává v 2. čtvrtletí v důsledku nižší očekávané průměrné prodejní ceny při nižších objemech. Je to také vidí rozpětí driftování pod očekávaný rozsah o 6 procent na 9 procent vzhledem k nižší než očekávané čisté tržby - Nokia očekává, že jeho non-IFRS provozní marže za "kolem nulového zisku." Jak jako výsledek, Nokia je také táhne zpět své roční cíle pro rok 2011 a bude poskytovat další aktualizace jako jeho situace se stává jasnější.

Na druhou stranu, Nokia se říci, že má "větší důvěru", že to bude jeho první loď Windows Phone produkt ve 4. čtvrtletí 2011. Doufejme, že ano.

Pokračovat ve čtení Nokia snižuje zařízení a služeb, výhled na 2. čtvrtletí roku, stále více přesvědčena o první Windows Mobile ve 4. čtvrtletí

Nokia snižuje zařízení a služeb, výhled na 2. čtvrtletí roku, stále více přesvědčena o první Windows Mobile ve 4. čtvrtletí původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 08:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat