úterý 31. května 2011

Robot Ruby řeší Rubik kostku v 10,69 sekundy, stále nemůže porazit lidi (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/robot-ruby-solves-rubiks-cube-in-10-69-seconds-still-cant-bea/:
Existuje několik robotů dost chytří na to, aby řešit Rubik kostku v sekundách byt , ale skupina studentů na Swinburne University of technologie myslíte, že oni mohou být nejrychlejší na Zemi. Jejich bot s názvem Ruby, nedávno zvládl puzzle za pouhých 10,69 sekundy, včetně času stráveného analýze krychle. Chcete-li dosáhnout tohoto výkonu, zařízení naskenované hračka s webovou kamerou před jeho software zpracované obrazy chrlit řešení. Podle univerzity, Ruby je 10-druhé ochranné známky rozbije současný svět robot rekord 18,2 sekundy, neoficiálně dělat to nejrychlejší řešení kostka-stroj na planetě. Ale Ruby má před sebou ještě dlouhou cestu před úlovky Feliks Zemdegs - 16-rok-starý Australan, který řeší Rubik kostku v 6,24 sekundy a pokračuje nést pochodeň pro celé lidstvo. Twist a zase si cestu kolem přestávka na plný PR a video Ruby v akci, stejně jako klip Zemdegs ukazuje nám, jak to udělat profesionálové.

Pokračovat ve čtení Robot Ruby řeší Rubik kostku v 10,69 sekundy, stále nemůže porazit lidi (video)

Robot Ruby řeší Rubik kostku v 10.69 sekunda, stále nemůže porazit lidi (video) původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 20:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat