úterý 31. května 2011

Patent podání odhalí Microsoft Zune Nano, nám připomíná ambiciózní minulosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:
Vidět, že tam? To je naděje a sny, z nichž oba jsou zdánlivě nachází v nepopsatelný poli šest stop pod povrchem reality. Díky trochu kopat do lidí na Techie Buzz, patent společnosti Microsoft byla objevena podání obsahující obrázky a popisy přehrávač médií Bantam, ne na rozdíl od skic zde. Samozřejmě, první věc, která přijde na mysl, je iPod nano konkurenta, a člověk musí klást otázku, kdy přesně zástrčku byla stažena z takové iniciativy. Samotná aplikace byla původně podána v dubnu roku 2009, a byl právě zveřejněn v databázi USPTO dnes - poslední zařízení Zune být produkován byl HD (která přistála na podzim roku '09), a vzhledem Redmond trvá na tom, Windows 7 Telefon svém příštím Zune , my jsme hádat, tento malý chlapík nebude nikdy vidět denní světlo. Možná v jiném životě, ačkoli. Pro tuto chvíli, neváhejte a přidejte jeden tak, jak si myslíte, že to, co by jsem byl, a dát tento zdroj odkaz pytli, pokud jste dobře zadržují slzy.

Patent podání odhalí Microsoft Zune Nano, nám připomíná minulost ambiciózní původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors , Techie Buzz | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat