úterý 31. května 2011

TransPhone párů tablet a sluchátko, se objevil před ASUS Padfone

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/transphone-pairs-tablet-and-handset-emerged-before-asus-padfone/:
Zatímco ASUS ' Padfone byl zahájen s hodně nálepka-oděné-model fanfáry na Computexu dnes CMIT je TransPhone byl zřejmě těší třetí den v životě, které se poprvé objevil na webu už v sobotu. Obě tablets patří vestavěný doky s smartphony na zápas, ale jinak jsou jedinečné ve vzhledu a funkce. TransPhone zahrnuje bluetooth headset a slide-in smartphone doku, zatímco Padfone je sluchátko je zcela skrytý flip-do zadních dveří. Zařízení CMIT údajně balení 1.2GHz dual-core procesor Qualcomm a SVGA displej, společně s USB a HDMI porty, i když jsme stále nejasné, na kterém OS poběží na tablet. K dispozici je také ani slovo o cenách a dostupnosti, ale TransPhone je v dobré společnosti tam, takže se nemusíte připravte se na ty příkopu samostatné předměty ještě ne.

TransPhone párů tablet a sluchátko, se objevil před ASUS Padfone původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 17:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget Čína | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat