úterý 31. května 2011

Intel Smart Connect a Rapid Start technologií představila, přichází na prázdniny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/intel-smart-connect-and-rapid-start-technologies-unveiled-comin/:
V rámci své keynote na dnešní Computex společnost Intel představila dvojici nových spánek-příbuzné technologie, ale kupodivu, ani jeden z nich je zvlášť nudný. Smart Připojte se pravidelně kontroluje na webové aplikace máte otevřené, když je počítač v režimu spánku - což znamená, že e-mailové klienty a in-prohlížeč webových aplikací, jako je Twitter a Facebook bude aktualizovat sami bez nutnosti pro vás otočit počítače v plném rozsahu. Aktualizace bude připravena a čeká na vás, až se vrátíš. Rychlý start je nový režimu spánku, které lze obnovit do 5 až 6 sekund a může také vést stát živý s nulovou silou. I když, pravda, je možné, že nevypadá jako být zachován příliš dlouho, hibernace sám může udržet váš počítač bude po dobu až 30 dnů. Docela hezké věci. Je to všechno přichází k Sandy Bridge notebooky s Windows 7 brzy, s širokou dostupnost přislíbil svátky.

Intel Smart Connect a Rapid Start technologií představila, přichází na dovolenou původně objevila na Engadget na út. 31 květen 2011 02:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat