úterý 31. května 2011

Samsung AMOLED nové výrobní linka by měla pomoci zmírnit nedostatek smartphone zobrazení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/:
AMOLED displeje mohou být v relativně krátké dodávek v dnešní době, ale Samsung dělá vše proto, aby tuto propast překlenout. Dnes je společnost Mobile Display oznámil, že jeho jednotky 5.5th-generace AMOLED výrobní linky je nyní otevřena, asi dva měsíce před plánovaným termínem. Linka používá skleněných substrátů, které jsou podstatně větší než ty, které našel v jeho stávající továrny, což Samsung zvýšení výkonu při současném snížení nákladů. Toto zvýšení produkce je odpovědí na rostoucí poptávku po Galaxy II S a AMOLED trhu, že podle DisplaySearch by měly ztrojnásobit hodnotu v letošním roce na 4,26 miliard dolarů. Pro tuto chvíli, výrobní linka se zaměřuje na smartphone displeje, protože to je místo, kde poptávka roste nejrychleji, ale nakonec obrátit svou pozornost k tablet PC displejů, stejně. Nová továrna montáž displeje lze v současné době chrlí asi tři miliony obrazovek za měsíc, ale je schopen ramping, že až 30 milionů EUR, při plné kapacitě. Žádné slovo přesto na tom, kdy bude dosaženo této sazby, ale pokud SMD dál zvyšovat svou produkci, můžeme dokonce vidět, že na trhu přebytek jsme slyšeli o tom.

Samsung AMOLED nové výrobní linka by měla pomoci zmírnit nedostatek displeji telefonu původně objevila na Engadget na Út. 31.květen 2011 07:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net , Reuters | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat