úterý 31. května 2011

Japonští vědci vytvoří obří kovové cilium, úlevy pro obří Voltron kovovou plic (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/japanese-scientists-create-giant-metal-cilium-relief-for-voltro/:
Proč by se skupina vědců vyvinout stolu plného tyčí, které napodobují pohyb mikroskopických chloupků? Je to správná otázka, a Keio University je Yusuke Kamiyama rozhodně nenabízí se hodně ve způsobu skutečného světa aplikací pro tyto technologie. On je, nicméně, šťastný, aby se prokázala funkčnost chladné kovové cilium, které se zdají drift kolem, jako by pod vodou, dokud přicházejí do styku s vnější podněty. Pruty reagují na dotek od shromážďovat v blízkosti místa styku, s pohyby popraven biometal pruty, které komunikují s vnějším PC. Vědci doufají, že výzkum z projektu budou užitečné v určitém okamžiku, ale do té doby, alespoň víme, kam se obrátit, pokud jsme si hlavní hlen ucpání. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Japonští vědci vytvoří obří kovové cilium, úlevy pro obří Voltron kovové plíce (video)

Japonští vědci vytvoří obří kovové cilium, úlevy pro obří Voltron kovové plíce (video) původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 18:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat