úterý 31. května 2011

Modder změní cukroví kanystry do herní konzole, retro Pong pádla (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:
Je to podruhé v tomto týdnu jsme se vztahuje Modder dostat starý-škola hru spustit s pomocí některé neočekávané hardware. A pravděpodobně je to jednodušší ze dvou příběhů. Chlapík jménem John Graham-Cumming módní herní konzole z málo víc než pár kovových kanystrů, Arduino Pro desce a potenciometr - to vše, aby mohl hrát tenis na jeho TV. Plošinu (cutely daboval Cansole) vlastně skládá ze dvou regulátorů, s druhotný bydlení jen potenciometr. První má jednu, taky, ale také domy Arduino Pro , spolu s baterií, A / V ovládání a tlačítko pro výběr a střelby ve hře. Et voilà! 1970 pasáž-styl tenisu pro dva. Pro 90-druhý nostalgie přestávce, hlava na minulé přestávce vidět tyto vinobraní-hledá pádla v akci.

Pokračovat ve čtení Modder změní cukroví kanystry do herní konzole, retro Pong pádla (video)

Modder změní cukroví kanystry do herní konzole, retro Pong pádla (video) původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 17:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje John Graham-Cumming | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat