úterý 31. května 2011

Linus Torvalds verze Linux kernel verze 3 na oslavu 20 let tučňáka-poháněl výpočetní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/linus-torvalds-releases-linux-kernel-version-3-to-celebrate-20-y/:
Je to už skoro dvacet let, co Linus Torvalds uvolnit Linux na nic netušící svět, a včera se konečně aktualizovány open source OS jádra na verzi 3.0. Tento třetí iteraci, v současnosti s názvem 3.0.0-rc1, přichází po 15 letech od 2,0 první hit na webu a přináší podporu ovladačů pro Microsoft Kinect - pohyb, který by měl mít vize švestka víly cukru (nebo možná právě Android avatarů ) tančí v hackery 'hlavy. Součástí dodávky je kód optimalizovaný pro AMD Fusion a Intel Ivy a Sandy Bridge křemíku, a některé aktualizované ovladače grafických karet, také. Přes tyto chutné nové zachází, Torvalds je připravený poukázat na to, že tato nová verze je evoluční změny a rozpoutání velké tři-oh bylo všechno o přesunutí do třetí dekády distribuce, ne o přepracování OS. Je tu stále ještě zapotřebí udělat, protože je to release candidate, které potřebují refinement, ale zvědavý kodéry mohou chytit nejnovější Linux na odkaz zdroje Kernel.org níže.

Linus Torvalds verze Linux kernel verze 3 na oslavu 20 let tučňáka-poháněl výpočetní původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 19:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Myslitelně Tech | zdroje LKML , Kernel.org | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat