úterý 31. května 2011

Pixel Qi si bere na mušku Android tablets s vyšší-res 10-palcový a 7-palcový LCD reflexní (hands-on)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/pixel-qi-takes-aim-at-android-tablets-with-higher-res-10-inch-an/:
Byli jsme s nadějí na Pixel Qi zařízení pro roky od doby, kdy jsme se poprvé dozvěděli, že OLPC spin-off by se začne vyrábět své displejů pro použití jakékoliv OEM hledá baterie-usrkávání LCD. Bohužel, Mary Lou je LCD, schopný přepínání mezi slunci-čitelný reflexní režim a plný-obarvit propustný stav, měli omezený příjem některých méně než žádoucí partnery . Přesto tým se vrátil k Computex se 7-palcový (1024 x 600), panel, který byl škádlen v prosinci loňského roku a nové vyšší rozlišení 10-palcový (1280 x 800), panely nabízí 80 procent úspory energie oproti konvenčním LCD, podle Pixel Qi. Ve skutečnosti, 10-palcový panel spotřebuje pouhých 2,7 W v barevném režimu, nebo 0,4 W v reflexní "eReader" režimu.

Měli jsme možnost vidět nové displeje zblízka tady na Computexu a byl ihned udeřen zlepšení hustoty pixelů na 10-palcový panel. Jak přeskočit na WVGA byl hlavní dobrodiní, za stejné obrázky vypadal ostřejší a lépe-definoval než na 1024 x 600 současných-gen Pixel Qi displej. Jas nové obrazovky je nižší než u jeho předchůdce, ale je to proto, že společnost stále ještě není dokončena věci - my jsme slíbili výrazně lepší čitelnost s vypnutým podsvícením displeje v konečném produktu, a jasnější snímky, když je na. 7-incher, původně určené pro hromadnou výrobu ve druhém čtvrtletí se nyní bude vzorek ve 3. čtvrtletí, které budou následovat další pixel-hustý 10-palcový model, který bude hit produkce ve 4. čtvrtletí. Působnosti se novost v galerii níže nebo skočit kolem přestávka na video.

Pokračovat ve čtení Pixel Qi si bere na mušku Android tablets s vyšší-res 10-palcový a 7-palcový LCD reflexní (hands-on)

Pixel Qi si bere na mušku Android tablets s vyšší-res 10-palcový a 7-palcový

Žádné komentáře:

Okomentovat