úterý 31. května 2011

Acer říká, že Microsoft je příliš 'řízení' na Windows tablets, omezení 'problematických'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/acer-says-microsoft-is-too-controlling-of-windows-tablets-res/:
Web o pověst a návrh byl se točil v posledních týdnech o novém tablet-orientovaná verze Windows. Ale když hlavní hráči, jako je Acer moanin start 'a complainin' o tom, jak to bude dělat hardware spustit nový OS, to je, když víte, něco se musí pěšky. Podle agentury Bloomberg generální ředitel společnosti Acer JT Wang mluvil se na Computexu nadávat za to, že Microsoft příliš omezující v tom, co se procesorů umožní provádět své nové dítě, říká, že je "opravdu ovládající celou věc, celý proces." A on nebyl jen mluvit za jeden Acer, protože on dodal, že čip dodavatelů a výrobců PC "všichni cítíme, že je velmi znepokojující." To vyvolává otázku, jestli Steve Ballmer je půjčování Apple přístup a stává posedlý kontrolou, proč ne jen jít celé prase a vybudovat Microsoft tablet od začátku do konce?

[Díky, Tiago]

Acer říká, že Microsoft je příliš 'řízení' na Windows tablets, omezení 'problematických' původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat