čtvrtek 27. ledna 2011

Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/fords-intelligent-vehicles-communicate-wirelessly-shoot-hula-h/:
Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)
Představte si, jak by mohla mnohým nehodám předejít, pokud se my všichni měli dokonalý X-Ray vidění - za předpokladu, samozřejmě, že každý může zdržet byli rušeni všechny nahý chodce. Řidiči by nikdy být překvapeni tím, že rychle zpomaluje provoz, auta členění kolem slepých křivek, nebo auta svištět do slepých úhlů. Bez ohledu na to, kolik reklam budeme reagovat na v zadní části časopisu Mad budeme mít nikdy, ale Ford má alternativu s jeho inteligentní vozidla Výzkum: auta, který jednoduše spoléhají na GPS a bezdrátové datové připojení k nosníku jejich umístění a rychlost navzájem.

Auta záznam jejich ovladače, když auto v přední části sestavy rychle zpomaluje, nebo když je v členění plošinu vpravo kolem další zatáčkou. Zajímavé je, že tech je pomocí WiFi , ne mobilní data, takže rozsah je poněkud omezené, ale stále ještě dost daleko, aby varoval řidiče s blikající světla nebo automatický-brzdového systému. Je to všechno prokázána ve videu po přestávce, a když nejsou tam žádné bláznivé kousky, jako platooning Volvo nedávno chlubili , musíme přijít na to přijde ve verzi 2.0.

Pokračovat ve čtení Ford inteligentní vozidla, komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)

Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video) se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 11:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat