čtvrtek 27. ledna 2011

Soud udělil Sony dočasný soudní zákaz proti geohot, PS3 útěk z vězení, stále k dispozici všude

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Vypadalo to na chvíli, jako geohot a fail0verflow může porazit Sony DMCA soud nad PS3 útěk z vězení na jurisdikční technicality , ale věci nešly cestě: Spojené státy okresní soud pro severní obvod Kalifornie poskytnuté Sony žádost o dočasný soudní zákaz odporný pan Hotz a jeho veselé muži z šíření či propojení s útěk z vězení, pomáhat nebo povzbuzování ostatních, aby útěk z vězení, nabourávání do PS3, nebo PSN, nebo distribuují všechny informace, které jsem našel při hackování. A co víc, už jich bylo nařízeno odevzdat všechny počítače nebo paměťová média slouží k vytvoření útěk z vězení, aby právníci Sony - i když máme pocit, právníky geohot se zvýší trochu povyk o tom.

Samozřejmě, to neznamená, že Sony nic nevyhrál podstatné - je to jen ukázalo, že soud, útěk z vězení způsobí, že pokračující škody, zatímco v případě pokračuje, a to ještě má, aby skutečně vyhrát jeho formální soud shromažďovat a náhradu škody nebo trvalý příkaz. A nezapomeňme, že nutit geohot k zastavení šíření nezabrání nikomu jinému - v téměř přesné zrcadlo DeCSS věci, jsme už viděli útěk z vězení zrcadlové po celém internetu . Způsob, jak se poučit z historie, Sony.

[Díky, Henry]

Soud udělil Sony dočasný soudní zákaz proti geohot, PS3 útěk z vězení, stále k dispozici všude se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PSX-SCENE | zdroje TRO (PDF) , Order (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat