čtvrtek 27. ledna 2011

Facebook dá zastavit vývoj na značkový telefon HTC zvěsti, stále plánuje zamést Oscarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/facebook-puts-the-kibosh-on-branded-htc-phone-rumors-still-plan/:
"Pověst dostal dvacet-dva sto hity během dvou hodin?"
"Tisíc."
"Je mi líto?"
"Dvacet-dva tisíce."
"Wow."
A tak to bylo. Opět , síly, které se na Facebooku a byly nuceny přijít dopředu a popírají další fáma , že FB-značkový telefon byl na obzoru, tentokrát drcení naděje a sny o zařízení HTC . Dan Rose, šéf rozvoje podnikání ve společnosti, se ozvaly s následujícím prohlášením: "Toto je opravdu jen další příklad výrobce, který přijal naše veřejné API (rozhraní pro programování aplikací) a integroval do svého zařízení zajímavým způsobem. fámy kolem by bylo něco víc k tomuto zařízení HTC jsou přehnané. " Když zeptal se, zda telefon v pochybnost by Facebooku-značkové, on následoval s tímto: "Ne, tam nic takového jako právo Harvard a tam žádná taková věc jako telefonní Facebooku.." *

* Svobod přijatá s citací.

Facebook dá zastavit vývoj na značkové zvěsti HTC telefon, stále plánuje zamést Oscarů se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 10:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat