čtvrtek 27. ledna 2011

Facebook telefon pověsti zabrousit: tzv. cloud-based,-postavený HTC?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/facebook-phone-rumors-resurface-cloud-based-htc-built/:
Ach, telefon Facebooku . Navzdory prohlášení společnosti, že se naplno nedělá telefon , pověsti přetrvávají, a ne jeden, ale dva samostatné příběhy se nyní objevily ve stejný den, kdy tajemný "call" tlačítko se objevila na lidi 'Facebooku stránky některé z nich. První z těchto přichází s laskavým svolením BGR, který říká, že to slyšel od někoho zapojených do nedávné zaměření skupiny, která údajně soustředil na telefonu Facebooku. Jak příběh se odehrává, by se telefon (který zřejmě nebyl vlastně odkazoval se na jako "telefon Facebooku") mají vždy-na služby GPS, žádná nebo jen velmi malou lokální ukládání, kamery (s obrázky uložené v oblaku), "news ticker-styl zprávu oznamovací systém" se všechny zprávy proudil do jedné "masové složky Doručená pošta" a, v neposlední řadě, nějaké místo-vědomý kupon služba, která je popisována jako "Facebook nabídky na steroidech."

Spojení, které je zpráva z Londýna-založil město AM finanční noviny, které říká, že se poučil z nejmenované zdroje, že HTC bude debutovat dva Facebook-značkové telefony na Mobile World Congress příští měsíc. Podrobnosti o těchto jinak očekávaně lehký, ale papír říká, že telefon bude probíhat "vylepšil verzi" Android a sportu Facebook barev - údajně, Facebook je Joe Hewitt a Matthew Papakipos (dříve Firefox a Google, v tomto pořadí) jsou do značné míry zodpovědné za zahájení. Samozřejmě, že dokument také říká, že HTC je zodpovědná za "řady Nexus Google", která není přesně pomoc jeho věci, a nás vede k podezření, že můžeme jednoduše se zabývá jedna velká hra telefonních zde.

Facebook telefon pověsti zabrousit:-umístěný, HTC?-Postavený mrak původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 22:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC Magazine | zdroje BGR , Město AM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat