čtvrtek 27. ledna 2011

Amnesia Razorfish Připojte umožňuje váš smartphone podělit o své povrchové

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/amnesia-razorfish-connect-lets-your-smartphone-share-your-surfac/:
Je to praktičnost může být trochu diskutabilní, dokud lidé skutečně začít používat Povrchy v jejich domovech, ale Amnesia Razorfish nyní vyrábí poměrně unikátní způsob, jak sdílet obsah mezi smartphone a Microsoft rádoby domácnosti zařízení . Základní myšlenka je docela jednoduchá: stačí umístit váš smartphone (nebo tableta) na povrchu, a pak jednoduše přetáhnout fotografie a další dokumenty přímo do zařízení (kde si můžete také, mimochodem, je okamžitě náhled). Přesně tak, jak to udělal, není jasné, ale společnost říká, že takzvaný "Connect" systém ", využívá řadu technologií, včetně WiFi, Bluetooth, blízkost detekce, jedinečné identifikační číslo a telefon akcelerometr, v závislosti na typu telefonu a umístění. " Poněkud ironicky, systém funguje pouze s IOS zařízení na chvíli, ale Amnesia Razorfish říká, že je usilovně pracuje na jeho uvedení do Android, Windows Mobile, BlackBerry a stejně. Hlava na minulost přestávka na video.

Aktualizace: vedoucí vývojář na Amnesia Připojte právě odbíjely v dejte nám vědět, že systém není ve skutečnosti použít Bluetooth, a že se spoléhá na paralelní TCP a UDP-Socket-připojení k synchronizaci se dostanete na obrazovku ", co nejblíže k v reálném čase. " Veškerá zařízení prostě potřeba se připojit k WiFi síti otevřít vytvořený povrch a pak spustit aplikaci.

Pokračovat ve čtení Amnesia Razorfish Připojte umožňuje váš smartphone podělit o své povrchové

Amnesia Razorfish Připojte umožňuje váš smartphone sdílet povrchu původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 20:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Amnesia Razorfish | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat