čtvrtek 27. ledna 2011

Volvo sada představit V60 Plug-in v Ženevě, se zavazuje, že bude o něco méně nezbedný

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/volvo-set-to-unveil-v60-plug-in-at-geneva-pledges-to-be-slightl/:
Nové V60 je účtována podle jeho tvůrci za "nemravné Volvo," a zatímco recenze jsme si přečetli jeho protějšek sedan dosud přesně zjištěno, že je zvlášť hrubý, jsme na mysli nadcházející plug-in verzí kombi by měly být ještě více přátelský. Volvo oznámila, že představí PHEV V60 v Ženevě v březnu před uvolněním k prodeji v roce 2012. Při plném nabití bude nabízet 50 kilometrů (31 mil) na čisté elektrické energie - přibližně stejná jako Volt - díky 70hp elektrický motor namontován v zadní a hnací kola vzadu s laskavým svolením 12kWh Li-ion baterie. Dopředu, zatím, je 215hp, 2,4 l, pěti-válec turbodiesel. To se teprve uvidí, zda existuje nějaký mechanické vazby mezi různorodými systémy elektrického napájení, nebo zda zůstanou sami, pracují společně ještě od sebe, ale měli bychom se dostat všechny detaily krátce.

Pokračovat ve čtení Volvo V60 nastavit představí plug-in v Ženevě, se zavazuje, že bude o něco méně nezbedný

Volvo sada představit V60 Plug-in v Ženevě, se zavazuje, že bude o něco méně nemravné původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 11:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat