čtvrtek 27. ledna 2011

Nokia smartphone zmenšuje podíl na trhu na 31 procent, provozní zisk se bije příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/nokia-smartphone-market-share-shrinks-to-31-percent-operating-p/:
Stephen Elop první čtvrtletní výsledky jako CEO Nokia právě vyšel, a zatímco společnosti stále roste, jiné se zdají být nepřiměřené rychlosti v jejím čele. Nokia hlásí svůj konvergovaných mobilních zařízení (smartphone, vám i nám) dosáhl objemu 28,3 milionu v průběhu 4. čtvrtletí 2010, což je elegantní boule z 20,8 milionu ve stejném období loňského roku a 26,5 mil. EUR v předchozím čtvrtletí. Nicméně, v širším kontextu smartphone trhu, že toto číslo nyní činí pouze 31 procent akcii, podle vlastních odhadů společnosti Nokia, který je hlavní dip vzhledem k jeho 40 procent plátek na 4. čtvrtletí 2009 a 38 procent ve 3. čtvrtletí 2011. Elop pohled na věc je následující:
"Ve 4. čtvrtletí jsme solidní výkon ve všech třech našich podniků, a tvořil vynikající cash flow. Navíc, růstové trendy v mobilních zařízení na trhu i nadále podporovat. Přesto, Nokia čelí významným výzvám v naší konkurenceschopnosti a náš výkon. Ve stručnosti , průmysl změnil, a teď je čas pro Nokia změnit rychleji. "
Když vaše provozní zisk jde od € 1.47ba před rokem € 1.09b tento rok by mělo být skutečně reakce na změny a změnit to rychle. Nokia ještě nebyla zveřejněna čísla prodejů z N8 , ale vzhledem k tomu, že toto byl první plný účetního období, kdy společnosti Symbian vlajková loď byla v prodeji, se nezdá k měli docela dopad Espoo bude doufat. Chceš to zkusit znovu s N9 ?

Nokia smartphone podíl na trhu zmenší na 31 procent, provozní zisk se bije příliš původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat