čtvrtek 27. ledna 2011

Hulu, kteří chtějí být více, jako je kabel, kterým hrozí ztráta některých ABC a Fox obsah?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/hulu-looking-to-become-more-like-cable-at-risk-of-losing-some-a/:
Hulu, kteří chtějí být více, jako je kabel, kterým hrozí ztráta některých ABC a Fox obsah?
Stále čekáme vidět jen to, co spad na Hulu bude z nedávné akvizice Comcast NBC , a zatímco mnozí se obávali, že kabelové společnosti by se snažit čéšky Hulu chránit svůj trh, Wall Street Journal článek je nás zajímalo, jestli to snad mohlo jít spíše jiným způsobem. Tento článek, přichází horké na paty Netflix vysílání slibné výsledky 4. čtvrtletí , naznačuje, že Hulu vedení uvažuje o transformaci čistě on-demand služby do více tradičního kabelové sítě, která nabízí "živé" televizního obsahu navíc do aktuálního archivu epizod . To by mohlo rozhodně dát Comcast nový život.

Mezitím, NBC, Disney, News Corp. a tři společnosti, které v poslední době se spojil vystupovat proti ustanovením FCC výkup Comcast, jsou zřejmě v rozporu ohledně toho, jak hodně z toho, co Hulu nabízí by měly být k dispozici non-předplatitelé. Tam je diskuse, která se může táhnout několik Disney obsah a ABC News Corp. se může táhnout několik obsah Fox z volné nabídky Hulu a nabízí místo toho na Netflix a další prémiové konkurenty. Všechno to zní trochu spekulativní, ale v tomto bodě, s kabelem předplatné klesající poprvé v letech a on-line obsahu sledovanost raketovým tempem, je zřejmé, že některé změny se rozbíhají.

Hulu, kteří chtějí být více, jako je kabel, kterým hrozí ztráta některých ABC a Fox obsah? původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 08:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat