čtvrtek 27. ledna 2011

Sony chystá vydat update PS3 s 'malé' tajemný oprava zabezpečení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-about-to-issue-ps3-update-with-minor-mysterious-security/:
Sony právě zmínil na své úřední PlayStation blog, že PS3 je asi dostat "menší" update, v3.56. Sony se chystá hostit tiskové konferenci v Tokiu , bylo by hezké, kdyby jsme se dostat některé nové funkce pro náš časový interval aktualizace, ale zřejmě vše dodává je oprava zabezpečení ( stejně jako 3,55 ), az nějakého důvodu jsme dojem že tato "oprava zabezpečení", není ani tak o obranu proti baddies a další informace o snaze podepřít PS3 útěk z vězení , který je v současné době běží nekontrolovatelný. Samozřejmě, tam jsou některé vážné obavy o bezpečnost, pokud jde o jailbroken PS3s, stejně jako skutečnost, že umožňují některé vážné podvádění ve vybraných multiplayerových her, skutečně kompetentní, non-user-nepřátelský bezpečnostní patch, takže by neměl být úplně špatný. My asi budeme vidět, co dostaneme, když aktualizace země, pravděpodobně ještě dnes.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Sony chystá vydat update PS3 s 'malé' tajemný opravu zabezpečení původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 23:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PlayStation Blog | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat