čtvrtek 27. ledna 2011

AT & T se snaží držet na iPhone zákazníkům a nabídnout jim neomezená data (opět)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/atandt-trying-to-cling-on-to-iphone-customers-by-offering-them-unl/:
Byli jste na koni jednoho z AT & T neomezeného datového nabídky až do nedávné doby? Pokud ano, celý tento nový Verizon iPhone věc se chystá pracovat ve váš prospěch, jako Associated Press hlásí AT & T iPhone uživatelé jsou nabízeny druh neomezený datový amnestie: kdyby to předtím, ale přešel k omezenému datový tarif, protože , mohou nyní mít ho zpátky. To je zjevně v reakci na to slíbil, Verizon 30 dolarů nelimitovaným zabývat , i když to zůstává zcela neoficiální a neohlášené - žádný důvod, proč AT & T by chtěli inzerovat své zoufalství, po všem. Když byli požádáni o komentář, by mluvčí společnosti potvrdit ani popřít, novinky, řekl jen, že AT & T se zabývá "zákazníků a jejich situace individuálně." Přesto bychom vyzvednout dmychadla a hrozí začít nosit červenou , aby viděli, co úřadující iPhone dopravce může nabídnout se jako důvod pro setrvání modré .

AT & T se snaží držet na iPhone zákazníkům a nabídnout jim neomezená data (opět), původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 17:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroje AP (USA Today) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat