čtvrtek 27. ledna 2011

Barnes & Noble přináší špetka-k-zoom prohlížení, lepší WiFi připojení v kout Barva update

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Mám si kout barev , viď? Pokud nejste typ, který má čekat na aktualizace OTA, aby tě praštil hlavou do hlavy, Barnes & Noble právě vypustil aktualizaci softwaru, který je zdarma ke stažení. Verze 1.1.0 slibuje zlepšení kout barva je WiFi připojení, zlepšit vnitřní a obchod výkonu a "zlepšit zážitek ze čtení časopisů a knih pro děti." Upřímně řečeno, tento je docela zvědavý slib, ale předpokládat, že my bychom raději, než ne. V další novinky, aktualizace je přidání špetka-k-zoom schopnosti v prohlížeči, a B & N i přísahá, že různé další chyby byly zmáčknutý při tvorbě v1.1.0. Hit zdroj odkaz pro získání těchto bytů-streaming, nebo jen čekat na to, aby se vydal po-the-air v nejbližších dnech. Na druhou stranu, stačí si ji stáhnout.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Barnes & Noble přináší špetka-k-zoom prohlížení, lepší WiFi připojení v kout aktualizace Barva původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Barnes & Noble | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat