čtvrtek 27. ledna 2011

O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne oblak

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Pouze hrstka Muni-Fi projekty skončily v něco větší než věčné slzy tady ve Státech, ale doufejme, že O2 se na výzvu přes rybník. Dopravce UK právě oznámila svůj záměr "upřesnit krajiny WiFi" v jeho domovské zemi tím, že vypustí O2 WiFi, se raft "prémiového hotspoty", aby se válí a spravuje klíčové místo vlastníků. Jak nyní, je těžké určit, kdo přesně se začne hostování routery O2, ale hlavní část je toto: bude otevřen pro všechny zákazníky, aby přístup na internet zdarma, bez ohledu na mobilních širokopásmových služeb, nebo jsou s. Dělat žádné cavyky, kdo to přichází poté, co provozovatel potvrdil své záměry "přinejmenším zdvojnásobit počet prémie hotspotů v současné době nabízí BT Openzone a Cloud kombinované do roku 2013," s rozšiřováním začít již dnes a pokračovat tak dlouho, jak to trvá. 'Kurzu, a to až Cloud může zdvojnásobit brát trochu víc práce, neboť nebe jen ji zvedl za nezveřejněnou částku, ale hej, jsme si jisti, že každý Angličan v existenci by jen rád viděl tyto dva vévody to o nadvládu WiFi.

Pokračovat ve čtení O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne oblak

O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne Cloud původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat