čtvrtek 27. ledna 2011

Mediaroom pověsti mohl dát Microsoft IPTV na nejlepší cestě k úspěchu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/mediaroom-rumors-could-put-microsoft-iptv-on-the-fast-track-to-s/:
Jsme slyšení zvěsti, že Microsoft dnes už je pracovitý Mediaroom by mohlo být uvedení v prodloužení v blízké budoucnosti. Podle ZDNet, nejen že je Microsoft pracuje na klienta Mediaroom pro Windows Mobile (aka Řím), ale je to také dostal Silverlight-pro-Mediaroom projektu (aka Taos) v potrubí, s možností Silverlight-pro-Mediaroom STB ( aka Santa Fe), také na cestě. Jako by to už neměl těžkou zátěž, platforma je také možné se na tie-in s Windows Media Center (aka Monako). To vše přijde na paty tlachání, že softwarový gigant zvažuje nový Xbox 360 tv služba , zahrnující Mediaroom, a zprávy o Silverlight SOC , který by mohl být zpracován do STB, jako je Santa Fe. Všechny krycí jména a akronymy stranou, vypadá to, že Microsoft se připravuje, aby Apple a Google některé vážné internetové televize hospodářské soutěže, což znamená, Mediaroom bude muset rozloučit s happy hour a ahoj na některé vážné all-nighters.

Mediaroom pověsti mohl dát Microsoft IPTV na nejlepší cestě k úspěchu původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 00:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje ZDNet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat