středa 26. ledna 2011

BGR: BlackBerry scénáře k možnému použití Androidu Dalvik virtuální stroj může spustit Android aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM byl humbuk kolem AIR aplikace a webové aplikace pro scénáře na chvíli teď, ale je tu šance, mnohem větší věci, na kterých se pracuje: BGR říká, že firma chce přidat na kompatibilitu Javy pro starší aplikace BlackBerry, a to mimo jiné možnosti, že je s ohledem pomocí Dalvik virtuální stroj nachází v Android se tam dostat. To dělá hodně smysl - Dalvik je jedním z nejpokročilejších Java (ish) virtuálních strojů tam, a je to open-source, takže by klidně mohly RIM si to a vyladit se do práce s již existujícími aplikacemi BlackBerry, které jsou postaveny v Java. Chytré, chytré.

Ale to není vše: BGR dále spekulovat, že pomocí Dalvik také umožní scénáře a budoucí QNX zařízení rovně-nahoru provozovat pravidelné Android aplikací, což je samozřejmě mnohem větší, než řešit jednoduše pomocí stejného virtuálního stroje. Přesně tak, jak nebo proč to dělat BGR, že skok je nejasný, protože OS Android aplikace na scénáře by vyžadovalo přenesení mnohem víc než jen Dalvik, ale je to tam venku. Ve skutečnosti, to bylo tam od 7. prosince, kdy Fortune sebral poznámku z Gleacher & Company analytik Marek McKechnie což naznačuje, že RIM se chystá nabídnout Android kompatibilitu, tak jsme zvědavý, jestli tuto pověst jen s jinou cestu přes internet maso brusky. Upřímně řečeno, naše sázka je, že společnost RIM je příliš hrdý na to, nabídnout Android kompatibilitu a že je to právě vyšetřuje Dalvik jako prostředí Java, ale my bychom rádi, aby se prokazuje špatné - uvidíme, co se stane.

BGR: BlackBerry scénáře k možnému použití Androidu Dalvik virtuální stroj může spustit aplikace Android původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR , Fortune | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat