středa 26. ledna 2011

Ubiquisys odhaluje Attocell: osobní určen femtocell pro práci v mezinárodním měřítku, sny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/ubiquisys-unveils-attocell-personal-femtocell-designed-to-work/:
Je to určitě jedna z prvních věcí, které jsme si mysleli, že se snaží s AT & 3G T Microcell zpět v roce 2009, ale naše sny byly rychle uháněl po zjištění, že uvedené zařízení bylo tvrdý-nervózní k fungovat pouze při příjmu zámek GPS v rámci Spojených států amerických. Naštěstí to vypadá, jako kdyby alespoň několik inženýrů na Ubiquisys jezdí naši stejné myšlenek, a přijít Mobile World Congress, bude to debutující zařízení našich snů. Attocell je popisován jako osobní femtocell pro použití s 3G smartphone, a nejlepší ze všech, je to určené pro použití v mezinárodním měřítku. V podstatě by to umožnit smartphone z jedné země využít svých mezinárodních internetových připojení k tunelu buňky volání prostřednictvím - patrně zdarma - a rozhodně obcházet ty ošklivé poplatky za roaming, které vznikly při zvonění prostřednictvím mobilní sítě v zámoří. Společnost uznává, že byl testován s iPhone, BlackBerry telefonů, několik telefonů Nokia a hejno telefony Android, a my jsme hádat, že Windows 7 Telefon a webOS uživatelé nebudou mít žádné problémy, a to buď.

Myšlenka je velmi jednoduchá: připojení Attocell k notebooku přes USB, které zajišťuje napájení a připojení k internetu. Odtud, bude to analyzovat IP adresy a rádiové prostředí určit, která země je v, a nastaví jeho 3G rádio moc proto, aby pod licencí úroveň. V některých zemích, jeho rozsah bude jen pět milimetrů, v jiných zemích, mohlo by to na celou místnost. Pro ty, kteří v bývalé, musíte umístit telefon na vrcholu dongle a použít náhlavní soupravu Bluetooth Chcete-li volat, ale hej, je to pořád lepší než platit AT & T dvě ruce a drtivá většina nohy jen do telefonu domů z ať jste kdekoli. Bláznivější stále, Ubiquisys si myslí, že přístroj je malý výkon - spolu s jeho schopnost "neustále sledovat své rádio prostředí, aby zajistily, že tam je nulový dopad na stávající mobilní sítě" - bude Attocell osvobozeny od regulačních kontrol a požadavek na schvalování typu. Zde je doufat, že to letí, stejně jako společnost doufá, a budeme se bít na podlahu v Barceloně k vydobytí cenu, datum vydání každého dopravce, jak se jim podařilo přistát.

Ubiquisys odhaluje Attocell: osobní určen femtocell pro práci v mezinárodním měřítku, sny původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 10:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroje Ubiquisys | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat