středa 26. ledna 2011

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy a Galaxy Gio mini vyplňte náš Android vesmíru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/samsung-galaxy-ace-galaxy-fit-galaxy-gio-and-galaxy-mini-fill/:
Samsung se rozhodl, že 10000000 Galaxy S zařízení prostě nejsou dost pro nás, tak je to kapat značkou, Android OS a TouchWiz UI do nějaké cenově dostupnější formu faktory. V pořadí zleva doprava, Galaxy Ace je 3,5-incher který se nejvíce podobá patriarcha S, ale to dělá to s 800MHz procesorem a HVGA rozlišení obrazovky. To je řekl, aby byl okamžitě k dispozici v Rusku, je třeba se řídit tím, Evropy, Indie a Čína brzy. Fit nás zavede do nižší specifikace území, s 3,3-palcový QVGA displej a 600MHz rychlost, zatímco Gio balení ještě menší displej, ale zvyšuje rozlišení zpět do HVGA. Mini Galaxy musí jít dolů jako do očí bijící LG T Optimus KIRF, který by mohl být jejím jediným pozoruhodný rys, vzhledem k 3,1-palcový QVGA displej a 600MHz schopnosti. Všechny tři se zaměřují na stejné území jako eso, což znamená, že USA bude pravděpodobně ušetřen od tohoto cenově dostupné rozmar Android.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy a Galaxy Gio mini vyplňte náš Android vesmíru

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy a Galaxy Gio mini vyplňte náš vesmír Android původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 03:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow | zdroje Korea Times IT , TechConnect | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat