středa 26. ledna 2011

Nokia předseda chtěl Vanjoki pro generálního ředitele, americké investory donucen vybrat Elop?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/nokia-chairman-wanted-vanjoki-for-ceo-american-investors-forced/:
Milujeme nám nějaké firemní intrik, a tam je nějaký intriky nejvyššího řádu přichází z Finska dnes: Nokia Jorma Ollila předseda nyní tvrdí, že on by chtěl, aby otevřený Anssi Vanjoki , aby zvýšily, ale místo toho byl nucen souhlasit Microsoft výkonné Stephen Elop jako Olli-Pekka Kallasvuo je nástupce vést angažovanou společnosti tým amerických investorů, kteří požadovali CEO z levé strany Atlantiku. Jak "vynucené", přesně? Ollila říká, že on byl říkal, že by mohl být vyloučen sám, pokud neměl hodit jeho váhu Elop, což - jak zdůrazňuje IntoMobile ven - je trochu zvláštní, za to, že sám Ollila opouští příští rok. Všichni říkali, co se zdá rybka tady, je to možné, že Ollila je prostě snaží zachránit tvář s Finy (a / nebo Vanjoki sám sebe), jak se připravuje k odchodu Nokia ... nebo je možné, že hordy začarovaného Američanů s kůží na trh společně dotáhnout vice rukojeti. Ať tak či onak, Elop Zdá se, že úklid domu s ohledem na Symbian pohybu , takže to bude zajímavé sledovat, zda může řídit loď zpátky na hřiště tady v roce 2011.

Nokia předseda chtěl Vanjoki pro generálního ředitele, americké investory donucen vybrat Elop? původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IntoMobile | zdroje Kauppalehti.fi | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat