středa 26. ledna 2011

Microsoft: 'přes 2 miliony' Windows 7 Telefon licence prodány výrobcům tak daleko

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft snížil jen pár kousky poznatků o nás o Windows 7 Telefon výkon na trhu doposud. Zde je to, co jsme dostali:
  • 'Brzy výzkum' říká 93 procent WP7 zákazníci jsou 'spokojený' a 90 procent by doporučit platformu pro ostatní. Nevíme podrobnosti o výzkumu, i když - počet dotázaných zákazníků, časový rámec, a tak dále.
  • V průměru 100 nových aplikací v Marketplace za den, a více než 6.500 celkem jsou k dispozici právě teď.
  • A co je nejdůležitější, "přes 2 miliony" licence byly prodány výrobcům zařízení po celém světě.
Co to vypovídá? Dobře, pojďme slon v místnosti z cesty: iPhone 4 prodal 3 miliony prodaných kusů v malý pod měsíce po jejím zahájení, takže Microsoft má zjevně dostatek prostoru dohnat - ale to přijde jako žádné překvapení nás, analytici, nebo Microsoft sám. K prodeji licence na OEM není stejné jako prodávat telefon na zákazníka, protože mnoho z nich vyrobených prostředků sedí na pultech obchodů, je to jasné, přesně kolik WP7 zařízení jsou vlastně v kapsách uživatelů 'hned, ale číslo je jistě menší než "přes 2 milióny."

Microsoft výdělku hovor je zítra, kde očekáváme získat více podrobností o platformě výkon, ale společnost říká, že dnes to vidí spoustu důvodů, aby byl "býčí o základ pro dlouhodobý úspěch" zde - a vzhledem k tomu, že oni prostě Nemůžeme si dovolit selhat v mobilní hře, doufáme, že mají pravdu.

Microsoft: 'přes 2 miliony' Windows 7 Telefon licence prodány výrobcům doposud původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat