středa 26. ledna 2011

Intel najímá Bude-i-am jako 'ředitel tvůrčí inovace,' Celý svět zahnaný do slepé uličky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/intel-hires-will-i-am-as-director-of-creative-innovation-whol/:
Víte, pracovní zařazení, je jemná, kdy i kluci, kteří oznámí, že musí dát do uvozovek - Intel právě zaregistrovali Black Eyed Peas 'Will.i.am jako "ředitel tvůrčí inovace." Hip hop hvězda zodpovědná za zaplavení CES 2010 a každá událost, protože BlackBerry s nepříjemně veselý melodii (který jsme si jisti, že nemáme na jméno) se chystá zahájit dlouhodobý, "hands-on" spolupráci se společností Intel na jeho vývoji "nové technologie, hudba a tech advokacii." V podstatě to zní jako, že bude působit jako velvyslanec pro čip společnosti, který bude zase předstírají, poslouchat jeho zany představy o mega-giga-bas . Pak znovu, Lady Gaga je podobné partnerství s Polaroid vyrábí tyto brýle , tak co sakra dělat, víme?

Pokračovat ve čtení Intel najme Bude-i-am jako 'ředitel tvůrčí inovace,' Celý svět zahnaný do slepé uličky

Intel najímá Bude-i-am jako 'ředitel tvůrčí inovace,' celý svět je rozpacích původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 00:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat