středa 26. ledna 2011

FCC schvaluje jednomyslně LTE standard pro celostátní veřejné bezpečnosti sítě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/fcc-unanimously-approves-lte-standard-for-nationwide-public-safe/:
FCC hledali vytvořit celonárodní veřejné bezpečnosti sítě od prvních dnů neslavné 700MHz spektru aukce , a když to nikdy docela dokonalý , že úkol, Komise učinila malý, ale důležitý krok - je to jednomyslně rozhodl, že Long Term Evolution ( LTE) bude ten prsten, který zavazuje všechny budoucí kousky veřejné bezpečnosti kapely rádio. Samozřejmě, že to nebylo hrozně těžké rozhodnutí pro FCC, aby se, jako hlavní obchodní buněčné dopravci a řadu regionálních veřejné bezpečnosti agentury již investovali do zařízení pro LTE 700MHz kapelu ... a rozhodnutí zatím neurčuje hlas standard . Vše, co bylo rozhodnuto o tom, jak se ty nesčetné datových paketů bude vznášet nad vzduchu. Jak se bude různorodých skupin záchranářů v terénu komunikovat mezi sebou v případě vnitrostátní nouze? Že to, co je organizace s dotazem, právě teď - neváhejte a kontaktujte FCC kdykoliv během následujících 45 dnů s Vaším návrhem.

Pokračovat ve čtení FCC jednomyslně schválila LTE standard pro celostátní veřejné bezpečnosti sítě

FCC schvaluje jednomyslně LTE standard pro celostátní veřejné bezpečnosti sítě původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 22:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat