středa 26. ledna 2011

Hack přináší USB uvazování na HTC Windows 7 Telefon zařízení, Dell Místo Pro

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Prorážející zpět a dále kolem Windows 7 Telefon uvázání jsou dva nové hacky, s jedním se výrazně jednodušší, než ostatní realizovat. Po zjištění možností v jeho Focus Samsung Omnia a 7 koncem loňského roku, inženýrské mozky než na xda-developers se nyní odhalili metodu umožňující USB Internet uvazování na to povrchní znalost HTC na Windows 7 sluchátek telefon. Bohužel, budete muset odemknout přístroj před některým to bude fungovat, ale případ je určitě odlišná pro Dell Místo konání Pro . U že jeden, budete prostě muset upravit INF soubor -. Není nutné odemknout. Hit na níže uvedené odkazy pro ďábelské detaily, a pokusit se vytvořit farmu P2P pomocí telefonu 3G připojení. Slyšeli jsme, že dopravci jsou nepříliš rádi, že ztřeštěností.

[Díky, Lake]

Hack přináší USB uvazování na HTC Windows 7 Telefon zařízení, Dell Místo Pro původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 15:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní Tech World (1) , (2) | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat